Financial Controller bij BLOX / BTCDirect
17 februari 2023 

Financial Controller bij BLOX / BTCDirect

🌍 Nijmegen          👩‍💻 Fulltime          💸 Marktconform salaris

Functieomschrijving

Ben jij als Financial Controller toe aan een nieuwe stap? Zie jij het als een uitdaging om in een relatief nieuwe branche het verschil te maken op onze Finance afdeling? Dan nodigen we je graag uit voor een lekkere kop koffie!

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die er om schreeuwen om benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

We zoeken enthousiaste en flexibele mensen die initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij dit op je eigen manier kunt doen! We plannen regelmatig leuke bedrijfsuitjes, crypto gerelateerde workshops en er is altijd een vrijdagmiddagborrel in onze eigen sky bar. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk. Er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - gegeven door een van onze collega’s.

Ben jij een ster in boekhouden en ben jij gedreven om echte verbeteringen te realiseren , dan past de rol als Financial Controller goed bij jou! In deze rol kom je te werken in ons Finance team. In dit jonge team wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen. Onder leiding van Martijn neem je de lead in de verdere uitbouw en professionalisering van onze administratie en zorg je ervoor dat deze tip top in orde is. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

Waar ga je aan meewerken?

Als Financial Controller word je verantwoordelijk voor het voeren en verder verbeteren van de volledige administratie van onze BV’s. Samen met Gidion en Franca zorg je ervoor dat dit in één lijn komt te liggen met de andere administratieve processen. Als scale-up bedrijf zijn we altijd op zoek naar verbeteringen, zo ook binnen de finance afdeling. Jij kijkt graag met een kritische blik naar onze werkwijzen en neemt de verantwoordelijkheid om interne processen te verbeteren en te automatiseren waar mogelijk. Omdat in de cryptosector nog veel nieuw is zal je samen met je teamgenoten ook veel sparren over hoe je bepaalde zaken het beste kan oplossen en inrichten.

Concreet zullen je taken bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Het zelfstandig voeren van de administraties;
 • Het proactief zoeken naar verbeteringen en mogelijkheden om de finance processen verder te automatiseren: dit maakt een belangrijk deel uit van de functie;
 • Het opstellen van maandrapportages en het doen van periode- en jaarafsluitingen;
 • Diverse crypto-gerelateerde administratieve werkzaamheden;
 • Diverse (adhoc) analyses;
 • (Ondersteuning bij) het opstellen van budgetten;
 •  Verzorgen van de relevante aangiften (omzetbelasting, VPB, kansspel);
 • Samenstellen van de jaardossiers t.b.v. het opstellen van de jaarrekening en incidenteel samenstellen van jaarrekeningen.
 • Hiernaast kijken we graag samen met jou waar je sterke punten en ambities liggen.

  Wat mag je van ons verwachten?
 • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald; 💰
 • We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar; 🎓
 • Pensioenregeling via ASR Doenpensioen; 📈
 • 25 vakantiedagen ; 🏝
 • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij; 🎉
 • Iedere week wordt er een bootcamp georganiseerd door onze collega Paul; 🏋️‍♀️
 • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡
 • Een gloednieuwe Macbook, om altijd en overal te kunnen werken; 💻
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes. 🍻

  Vereisten

  Wat verwachten wij van jou?

  Ga jij altijd proactief, analytisch en accuraat te werk en vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan het verbeteren en optimaliseren van onze processen? Beschik jij daarnaast over de volgende punten:
 • Een HBO diploma in de richting van Finance & Control;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Het is een pré als je werkzaam bent geweest bij een accountantskantoor;
 • Heb je ervaring met Twinfield en/of Basecone? Dan is dat mooi meegenomen.

  Heb jij veel ‘vinkjes’ kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.

  Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, maar we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag in zou willen duiken.

Interesse? 

Solliciteer dan direct hieronder met jouw CV, motivatie en LinkedIn profiel!Over de schrijver
Nederland en Europa aan crypto helpen, dat is onze missie! En in plaats van cryptisch, maken wij het juist zo simpel mogelijk. Dagelijks werken bijna 90 enthousiaste collega's aan deze missie, voor BLOX en BTC Direct. Maar we verzorgen ook de tofste bedrijfsuitjes en borrels onder het motto work hard, play hard. Zit jij boordevol goede ideeën? Neem je initiatief en ben je gewoon lekker jezelf? Welkom aan boord! We zijn altijd op zoek naar toppers zoals jij.
Reactie plaatsen