Senior Marketeer

🌍 Amsterdam    👩‍💻 Fulltime   💸 Competative Salary

Door jouw creatieve en briljante marketingcampagnes, zorg je dat beleggers LYNX weten te vinden als de beste online broker!   

  

Ben je een ervaren marketeer en copywriter die toe is aan een volgende stap? In deze veelzijdige baan ben jij verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van ons merk LYNX in de Nederlandstalige markt. Het is de uitgelezen kans om met jouw passie voor marketing, jouw carrière een boost te geven in de wereld van de beurs en beleggen.   

Verder krijg je een goed salaris, een pensioenregeling die volledig door LYNX wordt betaald, gratis lunch van onze kok, uitjes & borrels en dit alles in een informele werksfeer. Ook krijg je een opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen.    

   

Dit ga je als senior marketeer voor de Nederlandstalige markt doen:   

In deze functie als Senior Marketeer werk je aan zowel strategische marketingvraagstukken als marketingcampagnes van A tot Z. Jij begrijpt als geen ander wat voor onze beleggers belangrijk is. Je bent een uitstekende copywriter en weet als geen ander onze boodschap op de juiste manier te vertalen naar de markt. Verder onderhoud je relaties met mediapartijen en ben je verantwoordelijk voor mediaplanning en buying. Daarnaast organiseer je de LYNX Masterclass, seminars en evenementen, zoals het jaarlijkse LYNX Beleggersdebat.  
    

Dit ben jij:   

 •        Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als Marketeer, Copy Writer of vergelijkbaar;  
 •        Je hebt ervaring met het opzetten, lanceren en rapporteren van marketingcampagnes;  
 •        Je hebt uitstekende copywriting vaardigheden;  
 •        Je hebt projectmanagement vaardigheden met aandacht voor detail en het vermogen om het grotere geheel te zien en in staat zijn om meerdere projecten tegelijk te beheren;  
 •        Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.  
 •        Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.  

   

Dit bieden wij:    

Als Senior Markteer bij LYNX krijg je de uitgelezen kans om jouw carrière verder te ontwikkelen, door jouw ervaring heb je veel vrijheid om de functie vorm te geven.    

   

Daarnaast bieden we:    

 • Een salaris op basis van 40 urige werkweek, afhankelijk van opleiding en aantal jaren ervaring; 
 • Vaste 13e maand;   
 • 8% vakantiegeld;    
 • Pensioenregeling die volledig door LYNX wordt betaald;   
 • Uitgebreide lunch van onze kok, drankjes & fruit; 
 • Reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer; 
 • Apparatuur voor het thuiskantoor; 
 • Een opleidingsbudget voor opleidingsmogelijkheden die bij jou en je functie passen; 
 • Uitjes & borrels met je collega's;   
 • Een goede, informele werksfeer in een jong team.       

 

Over LYNX   

“De eerste dag voelde ik mij meteen welkom”   

   

“Werken bij LYNX betekent toetreden tot de LYNX-familie”     

   

“De hoeveelheid ontwikkelingsmogelijkheden, maakt LYNX de beste plek om te werken”   

   

Dit zeggen de medewerkers over LYNX en het is precies wat we willen bieden: een ontspannen en informele werkomgeving, waar je het beste uit jezelf kan halen. Op ons kantoor in hartje Amsterdam werken wij er elke dag aan om particuliere en professionele beleggers de beste handelsmogelijkheden te bieden, met een snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar handelsplatform.    

De beste keuze voor iedereen die beleggen serieus neemt   

LYNX is een online broker opgericht in 2006 die execution only diensten aanbiedt aan beleggers in heel Europa. Klanten van LYNX kunnen wereldwijd handelen in aandelen, opties, forex, futures en soortgelijke beursgenoteerde effecten en derivaten via het IB-platform. De focus van LYNX ligt met name op de ervaren en actieve belegger. LYNX heeft kantoren in vier Europese steden (Amsterdam, Gent, Berlijn en Praag), waar meer dan 50.000 klanten worden bediend in Nederland, Finland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen. LYNX staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).   

   

Voor de uitvoering van orders en het aanhouden van een beleggingsrekening heeft LYNX een overeenkomst met Interactive Brokers (IB). IB is een dochteronderneming van de IBKR Group (een in de VS gevestigde wereldwijde speler op het gebied van online brokerage), die genoteerd staat op de NASDAQ en een marktkapitalisatie heeft van ongeveer $22 miljard. Door de samenwerking met IB kunnen beleggers hun orders tegen lage commissies uitvoeren via een state-of-the-art platform met nuttige handelsinstrumenten. De beleggingsdiensten die LYNX levert bestaan uit het ontvangen en doorsturen van orders naar Interactive Brokers Limited. Dit wordt aangeduid als execution-only service.    


Enthousiast?
Mail dan je korte motivatie en CV naar hr@lynx.com. Meer vragen? Neem dan contact op
met Dennis Steeman, tel: +31 (0)20 - 261 76 41
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Over de schrijver
LYNX is in 2006 opgericht en is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt. Wanneer u bij LYNX gaat beleggen heeft u via haar handelsplatform toegang tot ruim 100 beurzen in 31 landen. LYNX richt zich op actieve beleggers of beleggers die actief willen leren beleggen. Een rekening openen kan vanaf €3000. LYNX maakt gebruik van het handelsplatform van Interactive Brokers en biedt uitsluitend execution only diensten aan. Sinds 2016 heeft LYNX naast dit professionele platform ook een eenvoudigere versie die werkt via de webbrowser: LYNX Basic.
Reactie plaatsen