Customer Service Manager bij BLOX / BTCDirect
16 februari 2023 
in Support

Customer Service Manager bij BLOX / BTCDirect

🌍 Nijmegen          👩‍💻 Fulltime          💸 Marktconform salaris

Functieomschrijving

Peoplemanager, ieder bedrijf zoekt wel zo iemand, zo ook wij! Zie jij het als een uitdaging om een groot en divers team aan te sturen in een jong en dynamisch bedrijf? Lees dan snel verder!

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie: crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

We zoeken mensen die flexibel zijn en initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij jezelf kan zijn! We plannen regelmatig de leukste bedrijfsuitjes en borrels. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk, er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp.

Als Customer Service Manager word je eindverantwoordelijk voor onze support afdeling, je wordt hierin ondersteund door een teamlead. Het is een jong team wat bestaat uit fulltime medewerkers en studenten, en heeft een diverse samenstelling met verschillende nationaliteiten. Ons team staat zeven dagen per week klaar voor onze gebruikers, van jou verwachten we dat je op doordeweekse dagen werkzaam bent.
Waar ga je aan meewerken?
Iedere dag begint onze Customer Service afdeling om 08:30 uur met een lekkere kop koffie of thee en de dagstart. Zijn er opvallendheden vanuit de vorige dag, hoe is het met de koers, en wat zal ons vandaag gaan brengen? Samen met de teamleads zorg jij ervoor dat iedereen vol frisse moed aan het werk gaat en dat de kwaliteit van de tickets weer on point is! Later die dag zit jij samen met een paar nieuwe medewerkers om te peilen waar ze tegenaan lopen en waar zij zich verder in willen ontwikkelen. Verder zullen je taken in de rol van Customer Service Manager bestaan uit:

 • De optimalisatie van de afdeling (procesmatig en organisatorisch);
 • Het signaleren van verbeteringen en trends in onze verschillende producten;
 • Het opstellen van de weekplanning;
 • Aan de hand van het opgestelde afdelingsplan zal jij de daarbij behorende KPI’s waarborgen;
 • Zorg dragen voor de persoonlijke groei van het team (ontwikkelplannen, beoordelingsgesprekken e.d.);
 • Je wordt onderdeel van het MT team.

  Wat mag je van ons verwachten?
 • Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald 💰
 • We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar 🎓
 • Pensioenregeling via Brand New Day 📈
 • 25 vakantiedagen🏝
 • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij 🎉
 • Iedere week wordt er een bootcamp georganiseerd door onze collega Paul🏋️‍♀️
 • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡
 • Een gloednieuwe Macbook, om altijd en overal te kunnen werken 💻
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes 🍻


Wat verwachten wij van jou?

Haal jij energie uit het verder ontwikkelen van je teamleden en ben je daarnaast ook analytisch aangelegd zodat je op basis van data het procesmatige gedeelte verder kan professionaliseren? Dan past deze rol goed bij jou. Wij zoeken iemand die:

 • Een afgeronde HBO opleiding heeft;
 • Een aantal jaar ervaring heeft als Customer Support Manager of de stap daarna toe wil maken met een flinke dosis ambitie en enthousiasme;
 • Aantoonbare managementervaring heeft en er voldoening uithaalt door anderen aan te sturen en supervisie te geven;
 • Daadkrachtig besluiten durft te nemen en risico’s kan managen;
 • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft.

Wij gebruiken Zendesk als ticketsysteem, dus ervaring met dit systeem is een pré.
Heb jij veel “vinkjes” kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.
Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag over zou willen leren.

Interesse? 

Solliciteer dan direct hieronder met jouw CV, motivatie en LinkedIn profiel!Over de schrijver
Nederland en Europa aan crypto helpen, dat is onze missie! En in plaats van cryptisch, maken wij het juist zo simpel mogelijk. Dagelijks werken bijna 90 enthousiaste collega's aan deze missie, voor BLOX en BTC Direct. Maar we verzorgen ook de tofste bedrijfsuitjes en borrels onder het motto work hard, play hard. Zit jij boordevol goede ideeën? Neem je initiatief en ben je gewoon lekker jezelf? Welkom aan boord! We zijn altijd op zoek naar toppers zoals jij.
Reactie plaatsen