HR Manager bij BLOX / BTCDirect
16 februari 2023 
in HR

HR Manager bij BLOX / BTCDirect

🌍 Nijmegen          👩‍💻 Fulltime          💸 Marktconform salaris

Functieomschrijving

Ben jij een mensgerichte HR Manager die het als een uitdaging ziet om in een groeiend bedrijf de HR strategie verder te optimaliseren? Maar haal jij ook energie uit het meedenken met het algemeen management? Dan is dit een perfecte rol voor jou!

BTC Direct en BLOX zijn twee merken met één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via onze producten maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die er om schreeuwen om benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!

We zoeken enthousiaste en flexibele mensen die initiatief durven te nemen. Maar we vinden het vooral belangrijk dat jij dit op je eigen manier kunt doen! We plannen regelmatig leuke bedrijfsuitjes, crypto gerelateerde workshops en er is altijd een vrijdagmiddagborrel in onze eigen skybar. Daarnaast vinden we vitaliteit ook erg belangrijk. Er is voor iedereen vers fruit en je kan wekelijks aansluiten bij onze bootcamp - gegeven door een van onze collega’s.

Waar ga je aan meewerken?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor ons HR team welke op dit moment uit drie professionals bestaat: twee parttime HR Officers en één Recruitment & Employer Branding Officer. De organisatie is de afgelopen twee jaar ontzettend hard gegroeid. Hiermee is er op HR- en organisatievlak een mooie basis gebouwd en willen we de aankomende jaren een verdiepingsslag gaan maken. In deze rol geef je invulling aan de HR strategie en help je mee om onze organisatie steeds verder te professionaliseren.

Als HR Manager ben jij voor de verschillende afdelingen het aanspreekpunt voor HR gerelateerde vraagstukken en treed jij op als Business Partner voor deze afdelingen. Daarnaast zal je deelnemen aan diverse projecten die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze organisatie. Vanuit je rol in het MT zal je actief deel gaan nemen aan management sessies en adviseer jij de directie over HR gerelateerde vraagstukken, en denk je waar nodig mee met algemene management vraagstukken.

Wat mag je van ons verwachten?

Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald; 💰We vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar; 🎓

 • Pensioenregeling via ASR Doenpensioen; 📈
 • 25 vakantiedagen ; 🏝
 • Ben je jarig, dan ben je die dag lekker vrij; 🎉
 • Iedere week wordt er een bootcamp georganiseerd door onze collega Paul; 🏋️‍♀️
 • Wil jij af en toe thuiswerken? Dan kan dat natuurlijk! 🏡
 • Een gloednieuwe Macbook, om altijd en overal te kunnen werken; 💻
 • Veel activiteiten buiten het werk, zoals de jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes. 🍻

  Vereisten

  Wat verwachten wij van jou?


  Onze organisatie is volop in ontwikkeling en we opereren in een dynamische omgeving. Dit vraagt in deze rol daarom om aanpassingsvermogen en daarnaast ook resultaatgerichtheid. We zijn op zoek naar iemand die een hands-on mentaliteit heeft, maar daarnaast wel met ons mee kan denken over het verder strategisch vormgeven van de organisatie.

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van HRM of bedrijfskunde;
 • Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je hebt sterke people skills maar bent daarnaast ook procesgedreven en analytisch onderlegd;
 • Je hebt een communicatief sterke en gedreven persoonlijkheid die mensen en organisaties in beweging krijgt.

  Heb jij veel ‘vinkjes’ kunnen zetten? Solliciteer dan snel en wie weet drinken we snel een kop koffie of thee met elkaar.

  Is ervaring in de crypto een vereiste? Nee, maar we zouden het wel leuk vinden als je affiniteit hebt met de branche en hier graag in zou willen duiken.

Interesse? 

Solliciteer dan direct hieronder met jouw CV, motivatie en LinkedIn profiel!Over de schrijver
Nederland en Europa aan crypto helpen, dat is onze missie! En in plaats van cryptisch, maken wij het juist zo simpel mogelijk.Dagelijks werken bijna 90 enthousiaste collega's aan deze missie, voor BLOX en BTC Direct. Maar we verzorgen ook de tofste bedrijfsuitjes en borrels onder het motto work hard, play hard.Zit jij boordevol goede ideeën? Neem je initiatief en ben je gewoon lekker jezelf? Welkom aan boord! We zijn altijd op zoek naar toppers zoals jij.
Reactie plaatsen