Meerdere vacatures beschikbaar bij Bunq
17 februari 2023 

Meerdere vacatures beschikbaar bij Bunq

🌍 Nederland          👩‍💻 Part time          💸 Passende vergoeding


Wat ga je doen?

Werken bij bunq is misschien wel de beste keuze die je kunt maken, tenminste als je wilt groeien in finance. Of je al ervaring hebt met het werken bij een bank of nog een groentje bent, dat maakt niet uit. Bunq is namelijk een vooruitstrevende bank die staat voor een nieuwe manier van bankieren. En daarvan kun je veel leren. Wat houdt dat nieuwe bankieren dan in? Met een mobiele bankapp heb je de volledige vrijheid om geld uit te geven, sparen, budgetteren en beleggen vanaf je telefoon. 

En hoe de bank dat allemaal regelt? Daar kom jij om de hoek kijken. Werken bij bunq betekent dat je je bezig houdt met het nieuwe bankieren. En omdat bunq telkens weer groeit, is de bank steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk aan ICT functies, maar misschien is een HR functie of een baan als KYC analist ook wat voor jou? 

Voor ieder wat wils, maar twijfel je nog om te starten met werken bij bunq? Wij hebben een aantal voordelen op een rijtje gezet waardoor je deze baan écht niet kunt laten schieten. Zoals bij elke job verdien je een fijn salaris en zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk. Maar waarmee de bank zich onderscheidt, is het vooruitstrevende karakter. Niet alleen groeit de bank zelf snel, maar ook biedt bunq jou volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Door trainingen te volgen word je een expert in jouw vakgebied. 

De belangrijkste details over werken bij bunq vind je hieronder overzichtelijk opgesomd:

Wat wij bieden

  • Je doet ervaring op bij een jonge en vooruitstrevende bank.
  • Samenwerken met collega’s in een internationaal team.
  • Volop mogelijkheden om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring is handig, maar niet vereist.
  • Je denkt graag out of the box.
  • Je hebt interesse in de financiële wereld en wilt meer leren.

Interesse? 

Mail dan je motivatiebrief, CV en linkedin profiel via de onderstaande knop. Veel succes!

Over de schrijver
Bunq B.V. is een internationaal opererende Nederlandse bank en fintech-bedrijf met een Europese bankvergunning toegekend door De Nederlandsche Bank. Het biedt bankrekeningen en financiële dienstverlening aan zowel inwoners als bedrijven van Europese landen.
Reactie plaatsen