Officemanager bij LYNX
12 januari 2023 
in HR

Officemanager bij LYNX

🌍 Amsterdam    👩‍💻 Fulltime   💸 Competative Salary


Met jouw energie, regeltalent en aanpakkersmentaliteit, zorg jij ervoor dat ons kantoor een fijne werkplek is en ben jij het visitekaartje van LYNX!

“LYNX helpt je in jezelf te investeren”

“Werken bij LYNX betekent toetreden tot de LYNX familie”

“De eerste dag voelde ik mij meteen welkom!”

Dit zeggen de medewerkers over LYNX en het is precies wat we willen bieden: een ontspannen en informele werkomgeving, waar je het beste uit jezelf kan halen en waar we met elkaar werken aan het succes van onze klanten. Op ons kantoor in hartje Amsterdam werken wij er elke dag aan om particuliere beleggers het beste handelsplatform te bieden.

Wij zijn op zoek naar een parttime Officemanager die samen met onze andere Officemanager ervoor zorgt dat het pand er spetterend uitziet, dat alle facilitaire zaken goed geregeld zijn en dat onze gasten warm worden ontvangen! Ben jij op zoek naar de ideale parttime job? Dan wij zijn op zoek naar jou!

Dit bieden wij:

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring;
 • vaste 13e maand;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling die volledig door LYNX wordt betaald;
 • Uitgebreide lunch van onze kok, drankjes & fruit;
 • Reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer;
 • Ren opleidingsbudget voor opleidingsmogelijkheden die bij jou en je functie passen;
 • Uitjes & borrels met je collega's
 • een goede, informele werksfeer

Dit ga je als Officemanager bij LYNX doen:

Als Officemanager ben jij hét visitekaartje van LYNX. Je ontvangt onze gasten en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast zorg je ervoor dat iedereen een prettige en schone werkplek heeft, ruimt de vaatwassers uit en geeft de planten water. Je signaleert gebreken aan het pand en stuurt de schoonmakers, aannemers, leveranciers en andere externe partijen aan. Verder organiseer je (interne) evenementen & meetings, bestel je eten en drinken voor onze borrels, beheer je alle voorraden en doe je de bestellingen. Als Officemanager ben je verantwoordelijk voor een aantal administratieve office taken, zoals verjaardagskaarten sturen, sleutelbeheer en informatievoorziening over het kantoor en verzorg je de door onze kok reeds voorbereide lunch.

Je werkt nauw samen met de andere Officemanager en jullie zijn er samen verantwoordelijk voor dat er elke dag een officemanager aanwezig is. Momenteel werkt zij op de maandag, dinsdag en donderdag en dus zijn wij op zoek naar iemand die op de woensdag en vrijdag beschikbaar is.

Dit ben jij:

 • Je bent twee dagen in de week beschikbaar, op woensdag en vrijdag;
 • Je hebt ervaring met administratieve taken en het ontvangen van gasten;
 • Je bent vrolijk, sociaal en jouw energie werkt aanstekelijk;
 • Je bent een ster in time management en organiseren: je gebruikt structuur in je werk en weet van aanpakken;
 • Je bent representatief: je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, je ziet er verzorgd uit en bent hartelijk;
 • Je bent flexibel: als het nodig is om langer te blijven of extra vroeg op kantoor te zijn, is dat geen probleem;
 • Je let op de details: nog voordat iemand anders het gezien heeft, heb jij het al opgemerkt en er een oplossing voor bedacht;
 • Je werkt goed samen: je signaleert wanneer er hulp nodig is en denkt mee over concrete oplossingen.

Solliciteren:

We zien uit naar jouw sollicitatie! Solliciteer via de groene knop onderaan en wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief. Jouw motivatiebrief kun je adresseren aan Chantalle Caenen (HR Manager). We streven ernaar jouw sollicitatie binnen een week in behandeling te nemen. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken.

Over LYNX

De beste keuze voor iedereen die beleggen serieus neemt

LYNX is een online broker opgericht in 2006 die execution only diensten aanbiedt aan beleggers in heel Europa. Klanten van LYNX kunnen wereldwijd handelen in aandelen, opties, forex, futures en soortgelijke beursgenoteerde effecten en derivaten via het IB-platform. De focus van LYNX ligt met name op de ervaren en actieve belegger. LYNX heeft kantoren in vier Europese steden (Amsterdam, Gent, Berlijn en Praag), waar meer dan 60000 klanten worden bediend in Nederland, Finland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Frankrijk, Tsjechië, Slowakije en Polen. LYNX staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB).

Voor de uitvoering van orders en het aanhouden van een beleggingsrekening heeft LYNX een overeenkomst met Interactive Brokers (IB). IB is een dochteronderneming van de IBKR Group (een in de VS gevestigde wereldwijde speler op het gebied van online brokerage), die genoteerd staat op de NASDAQ en een marktkapitalisatie heeft van ongeveer $22 miljard. Door de samenwerking met IB kunnen beleggers hun orders tegen lage commissies uitvoeren via een state-of-the-art platform met nuttige handelsinstrumenten. De beleggingsdiensten die LYNX levert bestaan uit het ontvangen en doorsturen van orders naar Interactive Brokers Limited. Dit wordt aangeduid als execution-only serviceEnthousiast?

Mail dan je korte motivatie en CV naar hr@lynx.com. Meer vragen? Neem dan contact op

met Dennis Steeman, tel: +31 (0)20 - 261 76 41

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Over de schrijver
LYNX is in 2006 opgericht en is sinds 2007 actief op de Nederlandse markt. Wanneer u bij LYNX gaat beleggen heeft u via haar handelsplatform toegang tot ruim 100 beurzen in 31 landen. LYNX richt zich op actieve beleggers of beleggers die actief willen leren beleggen. Een rekening openen kan vanaf €3000. LYNX maakt gebruik van het handelsplatform van Interactive Brokers en biedt uitsluitend execution only diensten aan. Sinds 2016 heeft LYNX naast dit professionele platform ook een eenvoudigere versie die werkt via de webbrowser: LYNX Basic.
Reactie plaatsen