Stagiair(e) bij MoneyTalks Community
11 januari 2023 

Stagiair(e) bij MoneyTalks Community

🌍 Remote 👩‍💻 Fulltime 💸 Passende stagevergoeding


Waar zijn we naar op zoek? 

Wij zijn op zoek een stagiaire voor de MoneyTalks Community. Ben jij een vliegensvlugge, out-of-the-box denkende, Social Media fanaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn op zoek naar iemand die passie heeft voor Social Media, het maken van content, economie, investeren en financiële markten, die niet bang is om zijn/haar creativiteit te gebruiken en ons kan helpen bij het laten doen groeien van onze Instagram kanalen, terwijl we tegelijkertijd staan voor het creëren van de beste kwaliteit van onze content. 

Je opleidingsniveau is voor ons niet relevant, je skills en drive wel 🙂 

Aan welke missie zal je bijdragen?

Het is onze missie om gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie én technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen. Wij helpen onze cursisten en leden bij het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om uiteindelijk financiële rust te kunnen ervaren. 

Wat kun jij verwachten? 

  • Een passende stagevergoeding
  • Toegang tot al onze betaalde programma's en lidmaatschappen
  • Werk samen met en leer van een gemotiveerd en ambitieus team met succesvolle ondernemers en investeerder
  • Werk vanuit waar je maar wil
  • Doorgroeimogelijkheden: wij zijn altijd op zoek naar meer talent binnen onze organisatie

Interesse? 

Mail dan je motivatiebrief, CV en linkedin profiel via de onderstaande knop. Veel succes!


Over de schrijver
De MoneyTalks Community helpt iedereen bij het ontwikkelen van een sterke financiële mindset en het verhogen van hun kennisniveau. Dit zijn de noodzakelijke ingrediënten om uiteindelijk financiële rust te kunnen ervaren. Het is onze missie om gelijkgestemden met een interesse in investeren, crypto, de beurs, economie én technische analyse samen te brengen en tegelijkertijd te begeleiden op het pad richting het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen.